Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejny pomysł na smaczne śniadanie
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 236
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4547
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12302
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6984
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 236
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4547
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12302
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6984
Składniki
1. na rozgrzanym oleju podsmażyć pokrojoną cebulę i czosnek, dodać szpinak, smażyć do odparowania płynu, dodać pokrojony w kostkę, obrany ze skórki pomidor, dusić chwilę, doprawić solą i pieprzem, 2. szpinak rozłożyć na 2 kromki chleba, przykryć plastrami sera żółtego i kromkami chleba, 3. zapiec w tosterze, smacznego