Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejny pomysł na smaczne śniadanie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
1. na rozgrzanym oleju podsmażyć pokrojoną cebulę i czosnek, dodać szpinak, smażyć do odparowania płynu, dodać pokrojony w kostkę, obrany ze skórki pomidor, dusić chwilę, doprawić solą i pieprzem, 2. szpinak rozłożyć na 2 kromki chleba, przykryć plastrami sera żółtego i kromkami chleba, 3. zapiec w tosterze, smacznego