Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejny pomysł na smaczne śniadanie
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 71
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3317
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 71
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3317
Składniki
1. na rozgrzanym oleju podsmażyć pokrojoną cebulę i czosnek, dodać szpinak, smażyć do odparowania płynu, dodać pokrojony w kostkę, obrany ze skórki pomidor, dusić chwilę, doprawić solą i pieprzem, 2. szpinak rozłożyć na 2 kromki chleba, przykryć plastrami sera żółtego i kromkami chleba, 3. zapiec w tosterze, smacznego