Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjną pastę uzupełniłam selerem naciowym, by dodać więcej witamin do tej tradycyjnej polskiej potrawy. Odrobina parmezanu i posiekana rzodkiewka dodają bardziej wyrazistego smaku i zdrowia naszemu organizmowi.
Rondelek, nóż i deska do krojenia, tarka
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 732
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22772
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15142
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4857
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45480
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 732
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22772
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15142
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4857
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45480
Składniki
Jajka ugotować na twardo. W tym czasie, kiedy jajka się gotują, myjemy łodygę selera, kroimy wzdłuż na cienkie słupki, a potem na drobne kawałki. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę.
Ugotowane jajka kroimy widelcem na kilka części, a potem rozgniatamy używając widelca. Dodajemy sól i pieprz.
Do jajek dodajemy cebulę, seler oraz majonez. Dobrze mieszamy składniki.
Tak przygotowaną pastę nakładamy na chleb lub krakersy posmarowane masłem, następnie posypujemy odrobina parmezanu i posiekana rzodkiewką.