Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jest wykonana z kawałków tuńczyka w oleju słonecznikowym. Jest alternatywą dla smakoszy past rybnych, smaczna i coś innego jak codzienne kanapki z wędliną czy serem. Przepis prosty, szybki i warty wypróbowania.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 257
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 886
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7177
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8737
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 257
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 886
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7177
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8737
Składniki
Zawartość puszki tuńczyka przekładamy do odpowiedniej wielkości naczynia wraz z olejem. Rozgniatamy widelcem na miazgę. Dodajemy sól, pieprz, paprykę słodką, cebulkę i szczypiorek. Mieszamy. Pasta może być za sucha, wówczas dodajemy odpowiednią ilość oliwy. Jeżeli jest taka potrzeba dosmaczamy.
Pasta powinna mieć smarowną konsystencję. Podajemy z pieczywem.