Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jest wykonana z kawałków tuńczyka w oleju słonecznikowym. Jest alternatywą dla smakoszy past rybnych, smaczna i coś innego jak codzienne kanapki z wędliną czy serem. Przepis prosty, szybki i warty wypróbowania.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2761
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2761
Składniki
Zawartość puszki tuńczyka przekładamy do odpowiedniej wielkości naczynia wraz z olejem. Rozgniatamy widelcem na miazgę. Dodajemy sól, pieprz, paprykę słodką, cebulkę i szczypiorek. Mieszamy. Pasta może być za sucha, wówczas dodajemy odpowiednią ilość oliwy. Jeżeli jest taka potrzeba dosmaczamy.
Pasta powinna mieć smarowną konsystencję. Podajemy z pieczywem.