Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosty, ale bardzo aromatyczny za sprawą koperku, wyrazisty dzięki startej rzodkiewce i aksamitny za sprawą śmietany :)
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 959
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2834
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 959
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2834
Składniki
Twaróg wyrabiamy do gładkiej konsystencji, dodajemy śmietanę, startą na tarce rzodkiewkę, posiekany koperek, solimy i pieprzymy do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionym pieczywem, pomidorem, ogórkiem, kiełkami i zieloną sałatą.