Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek z miętą na słodko to pyszny i szybki sposób na śniadanie, sprawdzony przez nasze babcie.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 261
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 984
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 261
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 984
Składniki
Śmietanę dokładnie wymieszać widelcem z twarogiem, cukrem i cukrem wanilinowym.
Miętę drobno posiekać, dodać do twarożku i wymieszać. Twarożek pysznie smakuje ze świeżym pieczywem posmarowanym masłem.