Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek z miętą na słodko to pyszny i szybki sposób na śniadanie, sprawdzony przez nasze babcie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11933
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16350
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5235
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11933
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16350
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5235
Składniki
Śmietanę dokładnie wymieszać widelcem z twarogiem, cukrem i cukrem wanilinowym.
Miętę drobno posiekać, dodać do twarożku i wymieszać. Twarożek pysznie smakuje ze świeżym pieczywem posmarowanym masłem.