Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykonanie jest bardzo łatwe a twarożek jest obłędnie smaczny i kremowy.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1136
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5670
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18185
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1136
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5670
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18185
Składniki
Jogurty dałam do miski i wymieszałam je z przyprawami. Dodałam tez posiekany szczypiorek. Lnianą ścierkę wyparzyłam w wrzątku.
Ścierkę dałam na sito a sito wstawiłam do miski. Wylałam serki na ścierkę. Ścierkę zawinęłam i spięłam gumką. Całość wstawiłam na jedną dobę do lodówki. Pod koniec odcisnęłam płyn. Można jeść!
Smacznego :)