Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj porcja śniadaniowa. Świeży twaróg z pomidorem i szczypiorkiem. Wprawdzie gdzieś tam wyczytam ,że pomidor i twaróg to złe połączenie. No cóż czasami łamię zasady niełączenia i dzisiaj zajadamy smaczną pastę twarogową z pomidorem.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1373
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 336
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1373
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 336
Składniki
Twaróg rozdrabniamy widelcem, Pomidora kroimy w kostkę, szczypiorek drobno siekamy. Wrzucamy na twaróg solimy pieprzymy i chwilę czekamy, aż warzywa zmiękną. Dodajemy jogurt mieszamy wszystko i gotowe. Możemy zajadać.