Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek ze szczypiorem i chrupiącą rzodkiewką podany z domowego wypieku chlebem.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7676
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2852
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7676
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2852
Składniki
Szczypior i rzodkiewki drobno kroimy, ser rozgniatamy widelcem. Szczypior i rzodkiewki dodajemy do sera, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku, mieszamy. Do wymieszanych składników dodajemy śmietanę i ponownie mieszamy. Twarożek podajemy rozsmarowany na kromkach chleba. Smacznego!!!