Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czosnkiem i chili i pyszną galaretką.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 252
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4956
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4834
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44891
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 510
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 252
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4956
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4834
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44891
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 510
Składniki
Udziec obsypałam od wewnątrz obficie przyprawą "pieprz cytrynowy" Dodałam chili i czosnek. i posypałam żelatyną.
Mięso ściśle zwinęłam i wcisnęłam do szynkowara. Szynkowar zostawiłam na noc do lodówki. Następnego dnia wyjęłam szynkowar na godzinę przed gotowaniem. Potem wstawiłam na ściereczce do gara tak aby poziom wody co najmniej sięgał poziomu mięsa w szynkowarze. Woda nie powinna przekraczać 85 stopni. Po trzech godzinach mięso będzie doskonałe. Po 2,5 też dobre. Mięso schłodziłam po wyjęciu a potem schowałam szynkowar na noc do lodówki. Gotowe.
Smacznego :)