Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje śniadanie w kilka chwil
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 1003
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 182
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15407
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 1003
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 182
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15407
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Składniki
Sałatę masłową płuczemy, osuszamy i szarpiemy - przekładamy do miseczki. Pomidora myjemy, kroimy w księżyce, układamy na sałacie. Następnie nakładamy serek wiejski. Szynkę drobiową kroimy w paseczki bądź w kostkę - nakładamy na serek. Pokrzywę siekamy drobno - posypujemy na serek. Na wierzchu układany kąsek pomidora i szczypiorek.