Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna zapiekanka,polecam wypróbować ,jest pyszna:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1917
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1608
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2545
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1917
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1608
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2545
Składniki
Seler naciowy,cykorię i fenkuł pokroić w paski i usmażyć na maśle.Dodać pomidorki i podsmażyć 10min. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Z bagietek ściąć wierzch,a drugą połówkę wydrążyć z miąższu. Do środka poukładać plasterki szynki i sera żółtego. Na ser i szynkę nałożyć uduszone warzywa i plasterki mozzarelli.
Zapiekać w piekarniku w 180st.do zapieczenia i zrumienienia sera. Posypać czosnkowym szczypiorem. Smacznego życzę!