Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, kremowa, przywołująca wspomnienia dzieciństwa oraz… bez ryby. Wegańska pasta o smaku makreli to jeden z prostszych i szybszych przepisów, jakie tutaj zobaczysz! Porcja na około 8 kanapek, całkowity koszt składników: około 7 zł (koszt porcji to około 0,9 zł)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 94
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 181
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1253
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 498
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 94
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 181
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1253
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 498
Składniki
Nori pokrój na bardzo drobne kawałki lub użyj moździeża. Ogórka i cebulę drobno pokrój. Do osobnej miski włóż pokrojone tofu, majonez i koncentrat pomidorowy.
Tofu, majonez i koncentrat pomidorowy zblenduj lub ubij widelcem na gładką masę.
Po dokładnym zblendowaniu masy dodaj pozostałe składniki. Przypraw solą i pieprzem. Chcą podbić pastę lekko jajecznym smakiem dodaj szczyptę czarnej soli.
Jedz minimum po godzinie od przygotowania, gdy nori zacznie nadawać paście rybny (makrelowy) smak! Smacznego!