Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolskie danie na śniadanie Wielkanocne.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1356
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 297
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1356
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 297
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ósemki. Wędlinę pokroić dowolnie i zrumienić na wolnym ogniu, następnie wyłożyć na półmisek, na wierzch ułożyć jajka i posypać startym chrzanem. Podawać na ciepło na śniadanie wielkanocne.