Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolskie danie na śniadanie Wielkanocne.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 112
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 321
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2682
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 112
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 321
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2682
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ósemki. Wędlinę pokroić dowolnie i zrumienić na wolnym ogniu, następnie wyłożyć na półmisek, na wierzch ułożyć jajka i posypać startym chrzanem. Podawać na ciepło na śniadanie wielkanocne.