Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna wersja z jogurtem. ---Zapraszam do przeglądania Mojego Wirtualnego Zeszytu Smaków---http://grunttoprzepis.blogspot.com
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88353
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11688
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1832
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88353
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11688
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1832
Składniki
Makrelę obrać z ości. Rzodkiewki i ogórki kiszone pokroić w drobną kosteczkę. Szczypiorek posiekać. Nie bać się dużej ilości szczypiorku, skutecznie przełamie on smak tłustej makreli - odważni niech szaleją nawet z 5 łyżkami…
Wszystko wsypać do miski i przyprawić.
Dodać jogurt naturalny. Wymieszać, aby połączyć składniki. Odstawić na co najmniej 15 minut, aby całość się „przegryzła”.
Szamać najlepiej na chlebku razowym – pasuje rewelacyjnie!