Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek kojarzy mi się z dzieciństwem. Moja mama bardzo często przygotowywała go na kolację czy śniadanie. Zawsze z dodatkiem rzodkiewki, szczypiorku i śmietanki. Ja trochę zmodyfikowałam ten klasyczny przepis ale nadal smakuje on wyśmienicie. Do świeżej chrupiącej bułeczki idealny!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 965
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 965
Składniki
Twaróg przełożyć do miski i rozetrzeć widelcem. Dodać śmietankę oraz chrzan i ponownie rozetrzeć. Rzodkiewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach i razem ze szczypiorkiem, solą i pieprzem dodać do sera. Całość wymieszać. Jeśli masa będzie zbyt zbita można spokojnie dodać więcej śmietany.