Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący omlet jabłkowo-waniliowy, ponad 20g białka.
patelnia, tarka
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 739
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5412
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9230
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 127
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 93
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 739
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5412
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9230
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 127
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 93
Składniki
W miseczce wymieszaj wszystkie składniki oprócz jabłka. Najlepiej zużyć 3/4 puddingu, aby reszta została na wierzch.
Jabłko umyj, obierz i zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Dodaj do masy
W razie gdyby konsystencja nie była odpowiednia (np. zbyt lejkie lub gęste) dodaj trochę mąki lub mleka.
Smaż na rozgrzanej natłuszczonej patelni pod przykryciem. Kiedy będzie miał złoto-brązowy kolor możesz obrócić.
Na górę dodaj ulubione dodatki i resztę puddingu. Smacznegoo!!