Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący omlet jabłkowo-waniliowy, ponad 20g białka.
patelnia, tarka
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29321
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2890
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 158
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18700
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 729
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29321
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2890
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 158
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18700
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 729
Składniki
W miseczce wymieszaj wszystkie składniki oprócz jabłka. Najlepiej zużyć 3/4 puddingu, aby reszta została na wierzch.
Jabłko umyj, obierz i zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Dodaj do masy
W razie gdyby konsystencja nie była odpowiednia (np. zbyt lejkie lub gęste) dodaj trochę mąki lub mleka.
Smaż na rozgrzanej natłuszczonej patelni pod przykryciem. Kiedy będzie miał złoto-brązowy kolor możesz obrócić.
Na górę dodaj ulubione dodatki i resztę puddingu. Smacznegoo!!