Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zabawne przekąski nie tylko dla małych niejadków.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 530
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 530
Składniki
Pieczywo smarujemy masłem lub pastą jajeczną. Pozostałe składniki układamy na pieczywie według uznania. Fantazyjne kształty z sera lub wędliny wycinam za pomocą wycinarki do warzyw i owoców, jednak możemy użyć noża lub zwykłych foremek do ciastek.