Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast jajecznicy czy omletów, równie szybko można przygotować zapiekane jajka sadzone. Smacznie i zdrowo.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Składniki
Pieczarki i paprykę kroimy w kostkę, następnie dusimy do miękkości na maśle.
Pomidora kroimy drobno w kostkę lub blendujemy do konsystencji musu i mieszamy go z papryką i pieczarkami na patelni.
Mozzarellę kroimy w kostkę.
Do naczynia nakładamy warzywa z patelni. Na to dajemy mozzarellę (polecam wcisnąć ją w warzywa) i wbijamy jajka.
Wsadzamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy do ścięcia białka 15 min 160 stopni.