Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekane kajzerki z serem i szynką to doskonała propozycja na weekendowe śniadanie. Pomysł ten świetnie sprawdzi się również w momencie, kiedy dysponujemy sporym zapasem bułek nie pierwszej świeżości. Po zapieczeniu ich w piekarniku z ulubionymi dodatkami zyskają chrupkość i niepowtarzalny smak.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 103
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9777
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5119
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 48
Dziś do pracy.
Odsłon: 675
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 103
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9777
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5119
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 48
Dziś do pracy.
Odsłon: 675
Składniki
Bułeczki natnij wzdłuż wgłębień.
Miękkie masło przełóż do miski. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekaną natkę pietruszki. Masełkiem ziołowym posmaruj nacięcia i górę bułeczek.
W każde wgłębienie włóż po małym plasterku sera i szynki.
Kajzerki z serem i szynką przełóż na blachę piekarnika. Piecz w temperaturze 190 stopni przez około 12-15 minut (do zrumienienia).