Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekane kajzerki z serem i szynką to doskonała propozycja na weekendowe śniadanie. Pomysł ten świetnie sprawdzi się również w momencie, kiedy dysponujemy sporym zapasem bułek nie pierwszej świeżości. Po zapieczeniu ich w piekarniku z ulubionymi dodatkami zyskają chrupkość i niepowtarzalny smak.
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 254
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 141
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 162
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 254
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 141
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 162
Składniki
Bułeczki natnij wzdłuż wgłębień.
Miękkie masło przełóż do miski. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekaną natkę pietruszki. Masełkiem ziołowym posmaruj nacięcia i górę bułeczek.
W każde wgłębienie włóż po małym plasterku sera i szynki.
Kajzerki z serem i szynką przełóż na blachę piekarnika. Piecz w temperaturze 190 stopni przez około 12-15 minut (do zrumienienia).