Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekane kajzerki z serem i szynką to doskonała propozycja na weekendowe śniadanie. Pomysł ten świetnie sprawdzi się również w momencie, kiedy dysponujemy sporym zapasem bułek nie pierwszej świeżości. Po zapieczeniu ich w piekarniku z ulubionymi dodatkami zyskają chrupkość i niepowtarzalny smak.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5124
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29571
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19144
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 894
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5124
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29571
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19144
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 894
Składniki
Bułeczki natnij wzdłuż wgłębień.
Miękkie masło przełóż do miski. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekaną natkę pietruszki. Masełkiem ziołowym posmaruj nacięcia i górę bułeczek.
W każde wgłębienie włóż po małym plasterku sera i szynki.
Kajzerki z serem i szynką przełóż na blachę piekarnika. Piecz w temperaturze 190 stopni przez około 12-15 minut (do zrumienienia).