Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu zapiekanka na bazie jajek i grzanek. Sprawdza się zarówno na śniadanie, jak i na kolację.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 81
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1343
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 291
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 64
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 81
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1343
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 291
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 64
Składniki
Bułki pokroić w kostkę i podpiec w piekarniku z termoobiegiem przez ok. 10-15 minut, tak aby były chrupiące.
Jajka, oregano, sól, pieprz i paprykę "rozbełtać" w misce.
Parówki pokroić w talarki, pieczarki na niezbyt duże kawałki, a ser zetrzeć na tarce na najgrubszych oczkach. Następnie na dno naczynia żaroodpornego wyłożyć część grzanek, na to pieczarki, część parówek, znowu grzanki, parówki i na koniec posypać obficie serem.
Na koniec zalać jajkami z przyprawami.
Piec ok. 30 minut w piekarniku nagrzanym do 180*C. Życzę smacznego i zapraszam na mój profil w serwisie smaker.pl po więcej przepisów :-)