Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy mamy dziecko-niejadka, jesteśmy zmuszeni do wymyślania nowych dań, polecam tę zapiekankę, moja córka jest nią zachwycona
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1102
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 222
Polecam.
Odsłon: 1145
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1102
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 222
Polecam.
Odsłon: 1145
Składniki
1. chleb pokroić w kostkę, na odrobinie oleju zrobić grzanki, wystudzić, 2. pieczarki obrać, pokroić w plasterki, usmażyć, posolić i popieprzyć, 3. wędlinę podsmażyć, grzanki, wędlinę i pieczarki wymieszać, wyłożyć na patelnię, 4. jajka wybić do miski, dodać mleko, posiekany szczypiorek, sól i pieprz, wymieszać, 5. patelnię z grzankami i wędliną postawić na ogniu, rozgrzać, zalać jajkami, chwilę podsmażyć a następnie wstawić na chwilę do nagrzanego piekarnika, żeby jajka się ścięły, posypać serem, zostawić do rozpuszczenia, smacznego