Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy mamy dziecko-niejadka, jesteśmy zmuszeni do wymyślania nowych dań, polecam tę zapiekankę, moja córka jest nią zachwycona
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15864
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 84
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 308
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 238
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 76
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 263
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15864
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 84
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 308
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 238
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 76
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 263
Składniki
1. chleb pokroić w kostkę, na odrobinie oleju zrobić grzanki, wystudzić, 2. pieczarki obrać, pokroić w plasterki, usmażyć, posolić i popieprzyć, 3. wędlinę podsmażyć, grzanki, wędlinę i pieczarki wymieszać, wyłożyć na patelnię, 4. jajka wybić do miski, dodać mleko, posiekany szczypiorek, sól i pieprz, wymieszać, 5. patelnię z grzankami i wędliną postawić na ogniu, rozgrzać, zalać jajkami, chwilę podsmażyć a następnie wstawić na chwilę do nagrzanego piekarnika, żeby jajka się ścięły, posypać serem, zostawić do rozpuszczenia, smacznego