Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularna i smaczna sałatka na ciepło.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8424
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8424
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Składniki
Kupiłam podwójną kulkę mozzarelli. Półbagietki przekroiłam wzdłuż i zrumieniłam na oliwie na patelni.
Mozzarellę i obrane pomidory pokroiłam w plastry i ułożyłam je naprzemiennie na bułkach. Posypałam przyprawami i ułozyłam pokrojone oliwki. Zapiekłam do roztopienia sera i lekkiego zrumienienia.
Smacznego :)