Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularna i smaczna sałatka na ciepło.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1639
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1410
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1432
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1547
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1639
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1410
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1432
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1547
Składniki
Kupiłam podwójną kulkę mozzarelli. Półbagietki przekroiłam wzdłuż i zrumieniłam na oliwie na patelni.
Mozzarellę i obrane pomidory pokroiłam w plastry i ułożyłam je naprzemiennie na bułkach. Posypałam przyprawami i ułozyłam pokrojone oliwki. Zapiekłam do roztopienia sera i lekkiego zrumienienia.
Smacznego :)