Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne szpinakowe naleśniki w zdrowszej wersji. Polecam!!!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17637
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1773
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15279
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5115
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9020
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17637
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1773
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15279
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5115
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9020
Składniki
Na początku wlej do miski napój roślinny bądź mleko (ja użyłam mleka owsianego).
Dodaj szpinak oraz sól i porządnie wymieszaj.
Dodaj jajko, a następnie całą masę roztrzepuj trzepaczką.
Kolejnym krokiem będzie dodanie mąki żytniej. Całość wymieszaj porządnie, tak aby nie było grudek.
Patelnie wysmaruj oliwą i wylej trochę masy. Z mojego przepisu powinno Ci wyjść 4 mały naleśniki.
I tak oto się prezentują. Są pyszniutkie i zdrowe. Może wypełnić je hummusem, papryką czy ogórkiem. Pychotka!!!
Życzę miłego gotowania. Smacznego!!!