Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1314
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 112
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1314
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 112
Składniki
Ugotowane w łupinach ziemniaki obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Mango obrać i pokroić w cząstki. Cebulę obrać i pokroić w cieniutkie plasterki ( można to zrobić na tarce do warzyw ). Roszponkę umyć, osuszyć ( odwirować ) i włożyć do salaterki. Dodać ziemniaki, mango, cebulę oraz sok z cytryny, oliwę z oliwek, miód, sól do smaku i pieprz świeżo mielony. Wszystko pomieszać i zajadać. Smacznego.