Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1563
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 344
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1563
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 344
Składniki
Ugotowane w łupinach ziemniaki obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Mango obrać i pokroić w cząstki. Cebulę obrać i pokroić w cieniutkie plasterki ( można to zrobić na tarce do warzyw ). Roszponkę umyć, osuszyć ( odwirować ) i włożyć do salaterki. Dodać ziemniaki, mango, cebulę oraz sok z cytryny, oliwę z oliwek, miód, sól do smaku i pieprz świeżo mielony. Wszystko pomieszać i zajadać. Smacznego.