Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożądana z rana. Moc na cały dzień.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7963
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 336
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3325
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7963
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 336
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3325
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Składniki
Płatki zalać wodą i ugotować. Jeśli mamy czas, to można odstawić na kilkanaście minut. Dodać mleko i ponownie zagotować. Dodać żurawinę, orzechy, kurkumę, cynamon, miód, sok z cytryny i dokładnie wymieszać. Można zajadać. Smacznego Dużo zdrowia Moja żurawina jest wilgotna. Jeśli mamy bardzo suchą żurawinę, to dobrze jest namoczyć w ciepłej wodzie.