Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożądana z rana. Moc na cały dzień.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 852
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11174
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3988
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1381
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 852
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11174
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3988
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1381
Składniki
Płatki zalać wodą i ugotować. Jeśli mamy czas, to można odstawić na kilkanaście minut. Dodać mleko i ponownie zagotować. Dodać żurawinę, orzechy, kurkumę, cynamon, miód, sok z cytryny i dokładnie wymieszać. Można zajadać. Smacznego Dużo zdrowia Moja żurawina jest wilgotna. Jeśli mamy bardzo suchą żurawinę, to dobrze jest namoczyć w ciepłej wodzie.