Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożądana z rana. Moc na cały dzień.
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 477
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1572
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 347
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 477
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1572
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 347
Składniki
Płatki zalać wodą i ugotować. Jeśli mamy czas, to można odstawić na kilkanaście minut. Dodać mleko i ponownie zagotować. Dodać żurawinę, orzechy, kurkumę, cynamon, miód, sok z cytryny i dokładnie wymieszać. Można zajadać. Smacznego Dużo zdrowia Moja żurawina jest wilgotna. Jeśli mamy bardzo suchą żurawinę, to dobrze jest namoczyć w ciepłej wodzie.