Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożądana z rana. Moc na cały dzień.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 188
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25111
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 188
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25111
Składniki
Płatki zalać wodą i ugotować. Jeśli mamy czas, to można odstawić na kilkanaście minut. Dodać mleko i ponownie zagotować. Dodać żurawinę, orzechy, kurkumę, cynamon, miód, sok z cytryny i dokładnie wymieszać. Można zajadać. Smacznego Dużo zdrowia Moja żurawina jest wilgotna. Jeśli mamy bardzo suchą żurawinę, to dobrze jest namoczyć w ciepłej wodzie.