Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożądana z rana. Moc na cały dzień.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1532
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231927
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1532
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231927
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Składniki
Płatki zalać wodą i ugotować. Jeśli mamy czas, to można odstawić na kilkanaście minut. Dodać mleko i ponownie zagotować. Dodać żurawinę, orzechy, kurkumę, cynamon, miód, sok z cytryny i dokładnie wymieszać. Można zajadać. Smacznego Dużo zdrowia Moja żurawina jest wilgotna. Jeśli mamy bardzo suchą żurawinę, to dobrze jest namoczyć w ciepłej wodzie.