Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry, można dodać przyprawy jakie kto lubi np. kminek, koper itp.Żółty ser najlepiej robić z nabiału dobrej jakości (wiejskiego) ja z takiego robiłam -)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 87
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1204
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 87
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1204
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 198
Składniki
Mleko zagotować, na gotujące włożyć ser i gotować 20 min mieszając.
Następnie odcedzić włożyć do miski, dodać jajka, sodę i roztopione masło.
Szybko dobrze wymieszać i włożyć do uciętej plastikowej butelki (np. po oranżadzie)
Włożyć do lodówki, po zastygnięciu przeciąć butelkę.
SMACZNEGO !