Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na smaczne i szybkie śniadanie, czy kolację.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 456
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5669
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 456
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5669
Składniki
Twarożek mieszamy z przyprawami do smaku. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Filet z makreli odcedzamy z nadmiaru oleju. Wymyty i osuszony ogórek tniemy na długie i cienkie paski. Pasy ogórka rozkładamy na desce, nakładamy warstwę serka i kilka kawałków makreli. Następnie zwijamy ogórka i nabijamy wykałaczką lub małym widelczykiem. Dobrze jest włożyć na pół godziny do lodówki. Zniecierpliwionym proponuję zrobić kanapkę, chleb posmarować serkiem, rozłożyć kawałki makreli i plasterki ogórka. Smacznego.