Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na smaczne i szybkie śniadanie, czy kolację.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6835
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6835
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Składniki
Twarożek mieszamy z przyprawami do smaku. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Filet z makreli odcedzamy z nadmiaru oleju. Wymyty i osuszony ogórek tniemy na długie i cienkie paski. Pasy ogórka rozkładamy na desce, nakładamy warstwę serka i kilka kawałków makreli. Następnie zwijamy ogórka i nabijamy wykałaczką lub małym widelczykiem. Dobrze jest włożyć na pół godziny do lodówki. Zniecierpliwionym proponuję zrobić kanapkę, chleb posmarować serkiem, rozłożyć kawałki makreli i plasterki ogórka. Smacznego.