Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schabowy pod korzenną pierzynką"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34662
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 904
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 248
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3898
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34662
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 904
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 248
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3898
Składniki
Cebulę obierz, posiekaj, zeszklij na 1 łyżce oleju. Pomidory obierz, pokrój i dorzuć do cebuli. Duś, aż wyparuje 1/2 sosu, dodaj pieczarki i korniszony, dopraw gałką i kolendrą. Duś kilka minut.
Mięso rozbij, natrzyj przyprawami, odstaw na 30 minut. Obtocz w roztrzepanym jajku i bu łce wymieszanej z kozieradką. Usmaż na oleju. Podaj z jarzynką.Źródło: Naj