Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka duszona w rozmarynie to aromatyczna propozycja mięsna na obiad ;)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 195
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3974
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 354
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 913
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 195
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3974
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 354
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 913
Składniki
Wszystkie przyprawy ze sobą wymieszać. Mięso umyć, osuszyć i dokładnie, kilka razy obtoczyć w przyprawach. Na patelni rozgrzać oliwę i przełożyć mięso. Obsmażyć przez kilka minut z każdej strony, po czym przykryć i dusić przez ok. 80 min.
Następnie mięso wyciągnąć, pokroić w plastry, przełożyć z powrotem i dusić do miękkości. Gotowe mięso wyciągnąć, przykryć folią aluminiową, a do powstałego sosu przelać śmietankę i wymieszać. Plastry mięsa podawać na sosie :) Smacznego!