Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, domowa najlepsza. Karkówka gotowana w rękawie z cebulą, czosnkiem, gałązką świeżego rozmarynu, majonezem i ketchupem. Jest aromatyczna i ma ładny kolor. Pyszna.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 182
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 839
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7113
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8688
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 182
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 839
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7113
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8688
Składniki
Mięso oczyścić, umyć, osuszyć. Oprószyć solą i włożyć do worka pieczeniowego. Do worka dodać majonez, ketchup i wmasować w mięso. Nie trzeba wkładać rąk do worka. Wystarczy poobracać mięsem. Dodać cebulę obraną i przekrojoną na cztery części, obrane, całe ząbki czosnku oraz gałązkę rozmarynu. Zakręcić worek, ale nie zapinać. Włożyć do garnka i nalać wody tak, żeby mięso było przykryte. Koniec worka wyprowadzić poza garnek i przycisnąć przykrywką. Gotować 1,5 godziny na wolnym ogniu. Po ugotowaniu wyjąć mięso na półmisek i pozostawić do wystudzenia. Kroić, zajadać. Smacznego.