Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, domowa najlepsza. Karkówka gotowana w rękawie z cebulą, czosnkiem, gałązką świeżego rozmarynu, majonezem i ketchupem. Jest aromatyczna i ma ładny kolor. Pyszna.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119299
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8945
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3220
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119299
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8945
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3220
Składniki
Mięso oczyścić, umyć, osuszyć. Oprószyć solą i włożyć do worka pieczeniowego. Do worka dodać majonez, ketchup i wmasować w mięso. Nie trzeba wkładać rąk do worka. Wystarczy poobracać mięsem. Dodać cebulę obraną i przekrojoną na cztery części, obrane, całe ząbki czosnku oraz gałązkę rozmarynu. Zakręcić worek, ale nie zapinać. Włożyć do garnka i nalać wody tak, żeby mięso było przykryte. Koniec worka wyprowadzić poza garnek i przycisnąć przykrywką. Gotować 1,5 godziny na wolnym ogniu. Po ugotowaniu wyjąć mięso na półmisek i pozostawić do wystudzenia. Kroić, zajadać. Smacznego.