Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny sposób na szybkie danie
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10509
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12926
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4666
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10509
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12926
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4666
Składniki
Białą kiełbasę nakłuwamy wykałaczką. Piwo mieszamy z musztardą. Cebule kroimy na większe kawałki. W naczyniu żaroodpornym układamy kiełbasę, dodajemy cebule, jałowiec i zalewamy marynatą. Całość pieczemy 45 min w temperaturze 200°C.