Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wolno, na litość boską, do sklepu chodzić na „głodzie”! Kupuje wtedy się wszystko, na co ma się ochotę. Tak było tym razem. Ona na mnie „patrzyła” i „krzyczała”, Weź…pliz, Weź mnie! Jak jej nie wziąć skoro tak na mnie patrzy i prosi. Przygarnąłem!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 113
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3703
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 156
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 113
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3703
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 156
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Składniki
Przygarnięte kiełbasy gotujemy w wodzie (500 ml) z dodatkiem liści laurowych. Wyjmujemy i kroimy w „talarki”. Wywar przecedzamy przez drobne sito, dodajemy chrzan i musztardę oraz pokrojone pieczarki. Zagotowujemy. Mąkę mieszamy z wodą (100 ml), dodajemy do całości, chwilę podgrzewamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.