Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wolno, na litość boską, do sklepu chodzić na „głodzie”! Kupuje wtedy się wszystko, na co ma się ochotę. Tak było tym razem. Ona na mnie „patrzyła” i „krzyczała”, Weź…pliz, Weź mnie! Jak jej nie wziąć skoro tak na mnie patrzy i prosi. Przygarnąłem!
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 502
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 144
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 502
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 144
Składniki
Przygarnięte kiełbasy gotujemy w wodzie (500 ml) z dodatkiem liści laurowych. Wyjmujemy i kroimy w „talarki”. Wywar przecedzamy przez drobne sito, dodajemy chrzan i musztardę oraz pokrojone pieczarki. Zagotowujemy. Mąkę mieszamy z wodą (100 ml), dodajemy do całości, chwilę podgrzewamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.