Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
sznurek, nadziewarka/ maszynka z przystawką do kiełbas
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5408
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1769
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5311
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1815
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5408
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1769
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5311
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1815
Składniki
Pierś wystarczy pokroić i wymieszać z resztą składników. Tym razem kiełbasę wyrabiałam ręcznie ale polecam robot planetarny z hakiem do chleba. Namoczony i przepłukany flak nadziewa się nadziewarką lub maszynką do mielenia z końcówką do kiełbas.
Kiełebasę można sparzyć bezpośrednio przed podaniem, lub usmażyć, upiec. Oczywiście jeśli chcemy nacieszyć się galaretką, to trzeba ją podać na zimno. Około 20- 25 minut w 90 stopniach. Wywar jest dobry na bazę białego barszczu.
Smacznego :)