Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
sznurek, nadziewarka/ maszynka z przystawką do kiełbas
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 836
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11173
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3984
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1381
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 836
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11173
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3984
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1381
Składniki
Pierś wystarczy pokroić i wymieszać z resztą składników. Tym razem kiełbasę wyrabiałam ręcznie ale polecam robot planetarny z hakiem do chleba. Namoczony i przepłukany flak nadziewa się nadziewarką lub maszynką do mielenia z końcówką do kiełbas.
Kiełebasę można sparzyć bezpośrednio przed podaniem, lub usmażyć, upiec. Oczywiście jeśli chcemy nacieszyć się galaretką, to trzeba ją podać na zimno. Około 20- 25 minut w 90 stopniach. Wywar jest dobry na bazę białego barszczu.
Smacznego :)