Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso w sosie na bazie brokuła i serka topionego.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 47
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 132
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4193
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 47
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 132
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4193
Składniki
Kawałki schabu lekko rozbijamy, oprószamy z obu stron solą i pieprzem. Każdy kawałek panierujemy w mące i obsmażamy na rozgrzanym oleju. Całość zalewamy wodą, aby przykryło mięso i dusimy przez ok. 20 minut. Brokuła lekko podgotowujemy i blendujemy z serkiem topionym na gładko. Tak przygotowaną masę dodajemy do mięsa i ponownie dusimy do czasu, aż sos zacznie gęstnieć. Na koniec doprawiamy solą, pieprzem i mieszamy z natką pietruszki.