Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety tradycyjne , meksykańskie każdemu się znudzą dlatego warto wypróbować coś innego.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15112
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3404
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15112
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3404
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Składniki
1. Schab kroimy w plastry , rozbijamy . 2. Mięso obsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron oraz doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
4. Boczek drobno kroimy i obsmażamy na rozgrzanym oleju.
5. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę po czym dodajemy do boczku, prużymy.
6. Kapustę kiszoną drobno kroimy i przekładamy do boczku.
7. Dodajemy majeranek.
8. Na koniec dodajemy śmietanę 2 minuty gotujemy i wykładamy na mięso.
9. Zapiekamy 70 minut w 180˚C. 10. Potrawa gotowa. 11. Smacznego.