Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety tradycyjne , meksykańskie każdemu się znudzą dlatego warto wypróbować coś innego.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
1. Schab kroimy w plastry , rozbijamy . 2. Mięso obsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron oraz doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
4. Boczek drobno kroimy i obsmażamy na rozgrzanym oleju.
5. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę po czym dodajemy do boczku, prużymy.
6. Kapustę kiszoną drobno kroimy i przekładamy do boczku.
7. Dodajemy majeranek.
8. Na koniec dodajemy śmietanę 2 minuty gotujemy i wykładamy na mięso.
9. Zapiekamy 70 minut w 180˚C. 10. Potrawa gotowa. 11. Smacznego.