Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Domowy pasztet"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34612
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 882
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 149
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3770
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34612
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 882
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 149
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3770
Składniki
Udziec, wątróbki, boczek zmiel w maszynce. Cebulę pokrój, zeszklij na oleju. Do mięsa dodaj cebulę, żurawinę, pokrojoną paprykę, wbij jajka. Wymieszaj i przypraw.
Formę posmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą, włóż masę mięsną, wyrównaj wierzch. Piecz 70 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 170°C. Wyjmij z formy, ostudź. Podawaj z sosem.
<strong>Przepis nadesłała Elżbieta Pawelec z Elbląga</strong>Źródło: Takie jest życie