Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet przygotowałam na podstawie przepisu z kuchni polskiej.Zmieniłam go troszkę.Do pasztetu dodałam mięso wieprzowe i drobiowe.Bardzo smaczny.
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 360
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 569
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 766
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 360
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 569
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 766
Składniki
mięso i boczek ugotować razem z jarzynami
na patelni rozgrzac olej i podsmazyć cebulę,dodac wątróbkę i smażyc wszystko jeszcze 5 minut,odstawić
mięso,boczek,wątróbkę z cebulę,jarzyny zemleć 2 razy,namoczyc bułkę,odsączyc i równiez zemleć
dodać jajka i przyprawy,wszystko dokładnie wymieszać
tak przygotowaną masę włożyć do blaszki (keksówki)wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułk ą
piec 70 minut