Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet przygotowałam na podstawie przepisu z kuchni polskiej.Zmieniłam go troszkę.Do pasztetu dodałam mięso wieprzowe i drobiowe.Bardzo smaczny.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
mięso i boczek ugotować razem z jarzynami
na patelni rozgrzac olej i podsmazyć cebulę,dodac wątróbkę i smażyc wszystko jeszcze 5 minut,odstawić
mięso,boczek,wątróbkę z cebulę,jarzyny zemleć 2 razy,namoczyc bułkę,odsączyc i równiez zemleć
dodać jajka i przyprawy,wszystko dokładnie wymieszać
tak przygotowaną masę włożyć do blaszki (keksówki)wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułk ą
piec 70 minut