Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet przygotowałam na podstawie przepisu z kuchni polskiej.Zmieniłam go troszkę.Do pasztetu dodałam mięso wieprzowe i drobiowe.Bardzo smaczny.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1338
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5859
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18530
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1338
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5859
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18530
Składniki
mięso i boczek ugotować razem z jarzynami
na patelni rozgrzac olej i podsmazyć cebulę,dodac wątróbkę i smażyc wszystko jeszcze 5 minut,odstawić
mięso,boczek,wątróbkę z cebulę,jarzyny zemleć 2 razy,namoczyc bułkę,odsączyc i równiez zemleć
dodać jajka i przyprawy,wszystko dokładnie wymieszać
tak przygotowaną masę włożyć do blaszki (keksówki)wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułk ą
piec 70 minut