Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mam pomysłu na obiad, przeważnie wymyślam coś szybkiego i pieczonego
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17595
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15202
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4383
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8960
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17595
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15202
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4383
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8960
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry około 1 cm, obsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron z dodatkiem przypraw: pieprz – sól
2. Następnie mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
3. Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy i drobno ściekamy.
4. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Wystudzone pieczarki mieszamy z jajkiem i żółtkiem.
7. Przygotowaną masę rozłożyć na mięsie.
8. Eskalopki Posypać serem startym na tarce o dużych oczkach. 9. Zapiekać 30 minut w 180˚C.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.
Przepraszam dlaczego mnie ktoś budzi, jeszcze wiosny nie ma :(