Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mam pomysłu na obiad, przeważnie wymyślam coś szybkiego i pieczonego
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1795
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14400
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19502
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13157
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1795
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14400
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19502
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13157
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry około 1 cm, obsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron z dodatkiem przypraw: pieprz – sól
2. Następnie mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
3. Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy i drobno ściekamy.
4. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Wystudzone pieczarki mieszamy z jajkiem i żółtkiem.
7. Przygotowaną masę rozłożyć na mięsie.
8. Eskalopki Posypać serem startym na tarce o dużych oczkach. 9. Zapiekać 30 minut w 180˚C.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.
Przepraszam dlaczego mnie ktoś budzi, jeszcze wiosny nie ma :(