Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona fasolka, tym razem bez buleczki.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 57
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 171
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4206
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 57
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 171
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4206
Składniki
Od fasolki odcinamy koncowki, dokladnie pluczemy, zalewamy woda, dodajemy lyzeczke soli i gotujemy ok 15 minut. Wylewamy na durszlak i dokladnie odparowujemy. Rownolegle na malej patelni na lyzce smalcu smazymy szyneczke z cebula pokrojona w piorka, doprawiamy przyprawa warzywna i pieprzem. Fasolke okraszamy i podajemy jako dodatek do obfitego obiadu lub tez jako danie glowne. Smacznego.