Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny, łagodny smak i proste przygotowanie. W sam raz jako dodatek do kaszy.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5756
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9568
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 269
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5756
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9568
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 269
Składniki
Schab kroję w drobną kostkę , doprawiam. W garnku rozgrzewam olej i smażę kawałki schabu na ciemny kolor.Pod koniec smażenia dodaję grzyby.
Zalewam ok. 300 ml. wody i duszę pod przykryciem ok. 40 minut. W razie potrzeby uzupełniam wodę. Dodaję drobno posiekaną pietruszkę i w razie potrzeby doprawiam. Mąkę mieszam z odrobiną zimnej wody , dodaję do sosu i energicznie mieszam aby nie powstały grudki. Gotuję jeszcze minutkę i gotowe.