Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszankę z patelni pamiętam z dzieciństwa – jedno z ulubionych dań mojego Taty Sam też lubię od czasu do czasu ją zjeść. Tylko zawsze jem na końcu, bo ja osobiście najbardziej gustuję w mocno wysmażonej. Zazwyczaj jest więc tak, że wszyscy przy stole jedzą swoje porcje. A dziś polecam kaszankę inaczej po swojemu.
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 285
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 180
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 548
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 285
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 180
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 548
Składniki
1 . Na patelni podgrzewamy 2 łyżki oleju z oliwek i podsmażamy na nim posiekaną drobno cebulę ,czosnek i seler naciowy. Następnie wrzucamy pokrojoną w plastry kaszankę. Chwilę ją podgrzewamy i „dzióbiemy” ją na mniejsze kawałki. Lekko podsmażamy i dodajemy przyprawy.