Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 129
Kluski przygotowane według przepisu Smaker. Oto link do przwepisu - https:/...
Odsłon: 162
Makaron, mięso i warzywa to połączenie idealne na obiad. Oto prosta w przygot...
Odsłon: 3240
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 129
Kluski przygotowane według przepisu Smaker. Oto link do przwepisu - https:/...
Odsłon: 162
Makaron, mięso i warzywa to połączenie idealne na obiad. Oto prosta w przygot...
Odsłon: 3240
Składniki
Cebule pokroiłam na cienkie piórka a jabłka na zapałkę- mandolina pozwala wszystko zrobić w parę minut. Na kawałkach folii aluminiowej ułożyłam po garści wymieszanej cebuli z jabłkiem a na to położyłam kaszankę. Najlepsza kaszanka jest w naturalnej osłonce. Nacięłam ją wzdłuż, aby farsz nie wyszedł samowolnie bokiem. Kaszankę jeszcze przysypałam jabłkiem z cebulą. Folię zawinęłam a kaszanki poszły na grilla.
Kaszanka powinna się ugrillować do 30 minut- cebula i jabłko powinny być bardzo miękkie. Uprażone warzywa świetnie komponują się z pieprzną kaszanką. Można też upiec w piekarniku- około 40 min w 180 stopniach. Smacznego :)