Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszanka na inny sposób.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4516
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12230
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6937
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5660
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4516
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12230
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6937
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5660
Składniki
Wykonanie: Na dwóch łyżkach masła usmażyć cebulę i pokrojone w plastry jabłka wraz z przyprawami do smaku. Kaszankę pokroić w plastry i przysmażyć na pozostałym maśle, ułożyć na półmisku i obłożyć przygotowanymi jabłkami z cebulą. Podawać z dodatkiem białego pieczywa.