Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszankę z patelni pamiętam z dzieciństwa – jedno z ulubionych dań mojego taty :) Sama też lubię od czasu do czasu ją zjeść. Tylko zawsze jem na końcu, bo ja osobiście najbardziej gustuję w mocno wysmażonej. Zazwyczaj jest więc tak, że wszyscy przy stole jedzą swoje porcje, a moją kaszanka jeszcze się przypieka na patelni :)
Witajcie serdecznie dziś późno ale wstawię wam dania które przygotowałam w ci...
Odsłon: 1336
Polecam dzisiaj nieco inne gołąbki jak dotychczasowe, gołąbki z kaszanką. Tak...
Odsłon: 645
Deser który możecie zjeść w całości, razem z "miseczką"? Proszę bardzo! :) Ta...
Odsłon: 140
Szybkie i proste babeczki cynamonowe bez użycia miksera gotowe w kilka minut .
Odsłon: 751
Deser który możecie zjeść w całości, razem z "miseczką"? Proszę bardzo! :) Ta...
Odsłon: 140
Szybkie i proste babeczki cynamonowe bez użycia miksera gotowe w kilka minut .
Odsłon: 751
Składniki
Na patelni podgrzewamy 2 łyżki oleju i podsmażamy na nim posiekaną drobno cebulę. Następnie wrzucamy pokrojoną w plastry kaszankę. Chwilę ją podgrzewamy i „dzióbiemy” ją na mniejsze kawałki. Lekko podsmażamy. Taką kaszankę najczęściej podajemy z kromką pełnoziarnistego chleba i pokrojonym kiszonym ogórkiem. Smacznego!!!
Przepisy Wędliny
Wędliny
Pieczeń z jajkiem
Wędliny
Kiełbasa biała na soli
Wędliny
Pieczona szynka z tłuszczykiem
Wędliny
Schab gotowany w herbacie
Pieczeń z jajkiem
Pieczeń z jajkiem to niezwykle smaczne i efektowne danie, które może stać się...
Odsłon: 5269
Kiełbasa biała na soli
Kiełbasa białą na soli, to idealny dodatek do świątecznego żurku, jak również...
Odsłon: 105