Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne danie na obiad.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44648
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44648
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać i drobno posiekać. Piwo zagotować, włożyć kiełbasę i pod przykryciem odstawić na 15 minut. Następnie kiełbasę wyjąć z piwa a sos zagotować, wrzucić cebulę i gotować przez kilkanaście minut, po czym zmiksować. Dodać złotą zasmażkę przygotowaną z mąki i masła, podgrzać mieszając do zgęstnienia. Doprawić do smaku, włożyć pokrojoną w krążki kiełbasę i podawać z ziemniakami lub pieczywem.