Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre danie na ciepłą kolację.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10385
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336730
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4223
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423466
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10385
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336730
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4223
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423466
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w półplasterki. W dużej, głębokiej patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy cebulę, doprawiamy i dodajemy koncentrat. Smażymy często mieszajac do chwili, aż cebula lekko zmięknie (około 5 minut)
Kiełbasy gęsto nacinamy ostrym nożem. Kiedy cebulka już zmięknie układamy w niej kiełbaski, tak, żeby były nią "otulone", podlewamy wodą (pół szklanki) i posypujemy przyprawą do grilla.
Przykrywamy i dusimy na malutkim ogniu aż cebula całkowicie zmięknie (około godziny). Podczas duszenia trzeba często sprawdzać ilość płynu i w razie potrzeby go uzupełnić, żeby cebulka się nie przypaliła. Podajemy ze świeżym chlebkiem i musztardą. Smacznego:)