Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mimo że dziś niedziela, a pogoda w miarę dobra bo bez deszczu więc skorzystałam i wy kopałam ziemniaki tak więc dziś obiad na szybko :
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44657
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182094
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 249
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44657
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182094
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 249
Składniki
W czasie gdy ziemniaki się gotują, cebulę obrać i pokroić w piórka,
Podsmażyć na oleju na rumiany kolor następnie dodać łyżkę wody posolić do smaku
I poddusić cebulę do czasu wyparowania wody.
Na drugiej patelni wlać olej, kiełbasę pokroić jeden bok w kratkę
I podsmażyć na rumiano.
Podałam z ziemniakami i tłuszczem od kiełbasy oraz ogórek kiszony.