Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podana kiełbasa jest świetną alternatywą dla kiełbasy z wody, która często pojawia się na wielkanocnym stole. Zrobiłam mniejszą porcję, ale podaję przepis na więcej - by starszyło dla każdego;).
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5710
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3184
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 207
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5710
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3184
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 207
Składniki
Kiełbasę kroimy na mniejsze kawałki, nacinamy. Cebule kroimy w piórka, pomidorki przekrawamy na pół. Układamy wszystko w naczyniu żaroodpornym. Polewamy piwem, olejem, posypujemy solą i pieprzem.
Kiełbasę pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 50 minut. Na 20 minut przed końcem pieczenia włączamy termoobieg by całość się przyrumieniła.