Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudo <3 Przepysznie wprost z bloga Kardamonovy
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2197
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 954
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23121
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2197
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 954
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23121
Składniki
Posiekaną cebulę i czosnek szklimy. Dodajemy pomidory wraz z zalewą, chili, oregano, oliwki, sól i pieprz. Dusimy pod przykryciem 10 min. Kiełbasy nakłuwamy, przekładamy do naczynia żaroodpornego, zalewamy sosem i pieczemy pod przykryciem 30-35 min w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Następnie zdejmujemy pokrywkę i pieczemy 10 min, do czasu zrumienienia.