Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smażona kielbasa, moze byc biala lub kazda inna rodzaju bratwurst
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6226
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13147
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4883
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6226
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13147
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4883
Składniki
Owinac kieblaske plastrami boczku (np Morliny boczek w plastrach). Srednio dwa plastry na kieblase. Tak owinieta obsmazyc na patelni na zloty kolor. Wyjac kielbaski. Na tej samej patelni smazyc cebule pokrojona w plastry na zloto. Nastepnie zalewamy cebule bulionem z jednej kostki rosolowej. Na to kladziemy z powrotem kieblase i pod przykryciem na srednim ogniu gotujemy 20 min. Podajemy z purree ziemniaczanym. Zamiast bialej kielbasy moze byc kazda, ktora nadaje sie do smazenia, moze byc tez z wolowiny. P.S. nie fotografuje swoich dziel, stad zdjecia sa z Google, takie, ktore przypominaja moja wersje...fotki daje po to, byscie Kochani wiedzieli, jak to mniej wiecej wyglada, bo je sie rowniez ...oczyma:)